Műszaki vizsgáztatás

Cégünk felkészült minden típusú Magyarországon forgalomban levő személygépkocsi, terepjáró, kis haszonjármű műszeres vizsgálatára, és megszerezte azokat a jogosítványokat, amivel az erre kiképzett szakemberek elvégezhetik a jogszabályokban előírt műszaki vizsgáztatást.

  

 

Rendelkezünk számítógépes fékhatásmérő berendezéssel és rázópaddal, amelyek igen nagy mértékben megsegítik és pontossá teszik a gépjárművek átvizsgálását.

Fontos, hogy minden gépjármű tulajdonos megelégedve hagyja el műhelyünket, hiszen a balesetmentes közlekedéshez nagymértékben hozzájárul az autók hiánytalan műszaki állapota is.

 

Telephelyeinken vállaljuk minden típusú gépkocsi műszaki vizsga előtti átvizsgálását és időszakos műszaki vizsgáztatását és környezetvédelmi felülvizsgálatát.

Előzetes időpont egyeztetés alapján, felesleges várakozás nélkül, gyorsan elvégezzünk a vizsgálatokat.

 

A műszaki vizsgára való bejelentkezés után az autó gyors állapotfelmérésére van szükség, ami után kb. egy hét múlva kerül sor a műszaki vizsgáztatásra. Az átvizsgálás során felmerülő egyéb javítási költség az ügyfelet terheli. Ilyen esetben előzetesen árajánlatot adunk.

 

 

 

Szükséges dokumentumok

 

 

 

Forgalmi engedély

Személyi igazolvány

Kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye

Amennyiben nem saját gépjárművét vizsgáztatja, két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazás

 

Árlista

Keressen minket!

Árainkról érdeklődjön kollégáinknál!  

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Eredeti Suzuki alkatrészek

Minőségi utángyártott alkatrészek, tartozékok és felszerelés

Eredeti Suzuki tartozékok és felszerelések

érdekel