loading
Műszaki vizsga

Műszaki vizsgáztatás

Cégünk felkészült minden típusú Magyarországon forgalomban levő személygépkocsi, terepjáró, kis haszonjármű műszeres vizsgálatára, és megszerezte azokat a jogosítványokat, amivel az erre kiképzett szakemberek elvégezhetik a jogszabályokban előírt műszaki vizsgáztatást.
 

Rendelkezünk számítógépes fékhatásmérő berendezéssel és rázópaddal, amelyek igen nagy mértékben megsegítik és pontossá teszik a gépjárművek átvizsgálását.
Fontos, hogy minden gépjármű tulajdonos megelégedve hagyja el műhelyünket, hiszen a balesetmentes közlekedéshez nagymértékben hozzájárul az autók hiánytalan műszaki állapota is.

Telephelyeinken vállaljuk minden típusú gépkocsi műszaki vizsga előtti átvizsgálását és időszakos műszaki vizsgáztatását és környezetvédelmi felülvizsgálatát.
Előzetes időpont egyeztetés alapján, felesleges várakozás nélkül, gyorsan elvégezzünk a vizsgálatokat.

A műszaki vizsgára való bejelentkezés után az autó gyors állapotfelmérésére van szükség, ami után kb. egy hét múlva kerül sor a műszaki vizsgáztatásra. Az átvizsgálás során felmerülő egyéb javítási költség az ügyfelet terheli. Ilyen esetben előzetesen árajánlatot adunk.


Szükséges dokumentumok


  • Forgalmi engedély
  • Személyi igazolvány
  • Kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye
  • Amennyiben nem saját gépjárművét vizsgáztatja, két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazás

 

Az alábbi modul segítségével Ön jelezheti felénk, hogy műszaki vizsgára szeretné hozni gépjárművét. Adatai feldolgozása után, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az alábbi jelentkezés még semmiféle kötelezettséget nem jelent Önnek!

 

Jelentkezzen be szervizünkbe!